“Personligt ledarskap och samarbete på alla nivåer skapar framgång”

Er framgång är vår framgång

Succesum arbetar med det personliga ledarskapet som utgångspunkt när vi arbetar med chefer & medarbetare, ledningsgrupper och organisationer. Vår ambition är att vara en inspirerande samarbetspartner där er framgång är vår framgång. Vi jobbar med en nära kontakt med våra kunder och uppdragsgivare där det är era behov som leder oss till vår gemensamma framgång. Vi arbetar med olika metoder och verktyg anpassade till situation och verksamhet. Utifrån varje företag eller individs behov gör vi en bedömning och skräddarsyr insatsen. Förutom våra egna erfarenheter från kommunal, statlig och privatägda företag och verksamheter i roller som chef, olika HR roller och otalig olika projekt- och konsultinsatser ger vi er en bred och djup kunskap och kompetens. Tillsammans skapar vi resultat och kompletterar vi vid behov vårt arbete med situationsanpassad coachingmetodik och personprofilanalyser (DISC analys)

EN KORT PRESENTATION AV VÅRA KONSULTER & COACHER

bodil stenqvist

 Bodil är utbildad organisationskonsult, certifierad coach, certifierad användare av analysverktygen Extended DISC och OPQ. Hon är även utbildad andningspedagog och ledare i frigörande dans.
Under tio år har Bodil arbetat i förvaltningsledning som verksamhetschef där hon byggt upp verksamheter, drivit förändringsarbeten och omorganisationer. Har varit chef över såväl chefer som övriga medarbetare.
Hon har även arbetat som som HR-specialist i mer än 10 år där arbetsrätt, utbildning, arbetsmiljö & avveckling, team- och ledar utveckling varit naturliga delar av arbetet.
Utöver detta har hon arbetat som organisationskonsult i 6 år och då med såväl privat som offentlig verksamhet.
Bodil vill inspirera människor att ta ansvar för sina liv och ge dem motivation och drivkraft att göra de förändringar som krävs för att må så bra som möjligt. Hon besitter en problemlösande analysförmåga, ser humor som livsnödvändigt och har mycket nära till skratt. Är orädd och rakt på sak. Duktig på att ge feedback!

Jessica schultz quiroga

 Jessica är beteendevetare utbildad inom personal, organisation och ledarskap vid Stockholms universitet och utomlands.
Hon har verkat och arbetat i offentlig förvaltning, privata företag inom flertalet branscher och verksamheter. Där har ledarskap, utbildning, avveckling, omorganisationer, förändringsledning, arbetsrätt & förhandling varit områden som dominerat.
Jessica arbetade fem år som utredare inom arbetsskadeförsäkringen på Försäkringskassan. Detta tillsammans med hennes erfarenhet från olika HR funktioner i olika typer av organisationer, både som medarbetare, chef och konsult under mer än 10 års tid har gett ett brett perspektiv.
Utöver detta har Jessica även erfarenhet av arbete utomlands och är van att arbeta på engelska.
Jessica gillar utmaningar och högt tempo och ser möjligheter i alla situationer. I sin kommunikation är hon rak och öppen. Jessica har en analytisk förmåga, levererar resultat i tid och med alltid med god kvalitet.

Online courses

I vårt samarbete med Mood@Work erbjuder vi utbildningar inom ledarskap, förebyggande stresskurs, arbetsmiljö och grundläggande kurs i arbetsrätt.

Läs mer på modum-academy.se

Workshops

Vi erbjuder workshops inom ledarskap, stress, konflikthantering, arbetsrätt och företagsanpassade workshops och utbildningar. 

coaching

Vi erbjuder coaching både på distans och i våra lokaler i Gamla Stan, Stockholm. Eller vi kan även komma till er för individuell coaching eller teamcoaching.